Qendra e trajnimit

Qendra e trajnimit

QENDRA E TRAJNIMIT

Trajnimet dhe stërvitjet konstante janë pjesë e vizionit të kompanisë Bekament e cila e thekson edukimin si bazë të sukseseve të ardhshme.

Duke e pasuar atë që u tha, kompania ka hapur Bekament qendra e Trajnimit në vitin 2014.

Bekament qendra e Trajnimit siguron përsosje profesioniste të fasaduesve, bojaxhinjve, qeramikuesve dhe parketuesve, duke iu ofruar edukim profesional teorik dhe praktik rreth Bekament prodhimeve dhe zgjidhjeve të sistemeve, me çka mund t’i përparojnë njohuritë e tyre në fushën e punëve përfundimtare në ndërtimtari.

Çdo vit, trajnimin në Bekament qendrën e Trajnimit e kryejnë më shumë se 2000 kryerës të punëve nga Serbia dhe rajoni.

Bekament qendra e Trajnimit shtrihet në 1.000 metra katrorë hapësirë e përgatitur moderne në rreth, ku pjesëmarrësit i kanë të gjitha kushtet për arritjen e njohurive të reja.

Hapësira përbëhet prej dy tërësive: klasës për ligjërata profesioniste si dhe pjesës së dedikuar për realizimin e mësimit praktik.

Programi i edukimit në kuadër të qendrës së trajnimit është i paramenduar në atë mënyrë që pjesëmarrësve t’ju ofrojë spektër të gjerë të njohurive nga ana e personave profesionistë nga Shërbimi i përkrahjes teknike të kompanisë Bekament.

Realizimi i trajnimeve në formë eksperte rreth Bekament produkteve, zgjidhjeve të sistemit që i ofron kompania si dhe për përdorimin e tyre praktik, ua mundëson realizuesve të punëve përsosjen profesionale e cila do t’ju sigurojë përparim në zhvillimin e mëtejmë profesional

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.