Protectart


Produktet për dru dhe metal

Si pjesë e pandashme e natyrës, kemi nevojë që hapësira në të cilën qëndrojmë të fisnikërohet me elementet natyrore. Pa mbrojtje të duhur, këto elemente shumë shpejtë prishen ose e humbin funksionalitetin e tyre. Duke i ndjekur standardet aktuale në fushën e dekorimit dhe mbrojtjes së drurit dhe metalit, kemi zhvilluar PROTECTART linjën e produkteve e cila përveç sistemit në bazën e vajit dhe asaj nitro, ofron edhe sisteme ekologjike për mbrojtje me bazë uji. Dallohen me shkallën e lartë të mbrojtjes së drurit dhe metalit, mbulesë të mirë, thjeshtësi dhe me spektër të gjerë të përdorimit. Përveç që mbrojnë, PROTECTART produktet e fisnikërojnë hapësirën me paletën e gjerë të ngjyrave, kurse ofrojnë edhe mundësinë e paraqitjes së llojeve të ndryshme të drurit.

MBROJTJA AFATGJATE NË NGJYRË

BAZË PËR VESHJET E KULMIT DRU

Kërkoje paletën e produkteve

BAZA PËR VESHJET PËR METAL

Kërkoje paletën e produkteve

VESHJE TRANSPARENTE PËR DRU

Kërkoje paletën e produkteve

VESHJET E KULMIT PËR DRU DHE METAL

Kërkoje paletën e produkteve

PRODUKTE PËR QËLLIME SPECIALE

Kërkoje paletën e produkteve

IMPREGNIMI PËR DRU


BK-PROTECTA

BK-PROTECTA

Mjet për mbrojtjen e drurit

Mëso më shumë

BAZË PËR VESHJET E KULMIT DRU


BK-WOOD PRIMER CLASSIC

BK-WOOD PRIMER CLASSIC

Ngjyara bazë për dru

Mëso më shumë
BK-AQUA PRIMER

BK-AQUA PRIMER

Ngjyara bazë për dru

Mëso më shumë

BAZA PËR VESHJET PËR METAL


BK-METALPRIME NITRO

BK-METALPRIME NITRO

Shtresë bazë për metal

Mëso më shumë
BK-METALPRIME CLASSIC

BK-METALPRIME CLASSIC

Shtresë bazë për metal

Mëso më shumë

VESHJE TRANSPARENTE PËR DRU


BK-LASUR CLASSIC

BK-LASUR CLASSIC

Vernik transparent për dru

Mëso më shumë
BK-LASUR GOLD

BK-LASUR GOLD

Vernik i trashë transparent për dru

Mëso më shumë
BK-AQUA LASUR

BK-AQUA LASUR

Vernik transparent për dru

Mëso më shumë

VESHJET E KULMIT PËR DRU DHE METAL


BK-NITRO EMAJL

BK-NITRO EMAJL

Vernik për dru dhe metal

Mëso më shumë
BK-EMAJL CLASSIC

BK-EMAJL CLASSIC

Vernik për dru dhe metal

Mëso më shumë
BK-AQUA EMAJL

BK-AQUA EMAJL

Mbuluese për dru dhe metal

Mëso më shumë

3U1 VESHJE


BK METALUX 3IN1

BK METALUX 3IN1

3në1 vernik për metal

Mëso më shumë
BK-METAL 3IN1

BK-METAL 3IN1

Ngjyra 3in1 për metal

Mëso më shumë

PRODUKTE PËR QËLLIME SPECIALE


BK-THERMALUX

BK-THERMALUX

Ngjyra për radiatorë

Mëso më shumë

TRETËS


BK-RX

BK-RX

hollues përdoret për hollimin e lyerjes 3në1

Mëso më shumë
BK-NITRO

BK-NITRO

Nitro hollues për mjetet dhe aksesorët e larjes

Mëso më shumë
BK-CLASSIC

BK-CLASSIC

Hollues vajor

Mëso më shumë