Décor


Produktet për dekorimin e mureve të brendshme e të jashtme

Nevoja e njeriut për të bukurën është e lashtë sa edhe nevoja për të banuar dhe për siguri. Si përgjigje ndaj kësaj sfide, me dëshirën për përkrahjen e ideve të guximshme për zbukurimin e hapësirës jetësore, kemi krijuar DECOR linjën e produkteve e cila i lëviz kufijtë dhe vendos standarde të reja në fushën e dekorimit të mureve të brendshme e të jashtme. Ata dallohen me llojllojshmërinë e teknikës dekoruese, efektet speciale dhe zgjedhja e madhe e nuancave. DECOR ofron zgjidhje dekoruese për objektet e banimit dhe ato afariste (kateteri, restorantë, zyra...) si dhe sistemin e dekorimit për muret e jashtme. Varësisht nga përdorimi dhe afiniteti, vetëm në kuadër të një teknike mund të imitohet guri, druri, mermeri dhe materialet tjera.

ARTI I JETËS, ME STIL

SHTRESA


BK-DECO ACRYL

BK-DECO ACRYL

Bazë për materiale dekorative

Mëso më shumë

MATERIALE DEKORUESE


BK-WOOD EFFECT

BK-WOOD EFFECT

Llaç mineral dekorativ me efekt druri

Mëso më shumë
BK- WOOD EFFECT EXTRA

BK- WOOD EFFECT EXTRA

Mjet për ndarjen e lehtë të kallëpeve nga llaçi

Mëso më shumë
BK-Velatura Exclusive

BK-Velatura Exclusive

Shtresë gjysmë-transparente për teknika dekorative

Mëso më shumë
BK-Concrete Style

BK-Concrete Style

Llaç mineral dekorativ me efekt betoni për muret e brendshme

Mëso më shumë
BK-Rustic

BK-Rustic

Shtresë dekorative me efekt rustik ndryshku

Mëso më shumë
BK-Sunset

BK-Sunset

Ngjyrë dekoruese me efekt sedefi për muret e brendshme

Mëso më shumë
BK-Iskra

BK-Iskra

Ngjyrë dekorative me efekt kristali për muret e brendshme

Mëso më shumë
BK-Perla

BK-Perla

Masë pastoze dekorative me shkëlqim margaritari për përdorim të brendshëm

Mëso më shumë
BK-Travertino Exterior&Interior

BK-Travertino Exterior&Interior

Suva minerale dekorative me efekt rustik për mure të brendshme dhe të jashtme

Mëso më shumë
BK-VELATURA

BK-VELATURA

Shtresë transparente për teknika dekorative

Mëso më shumë
BK-Natura

BK-Natura

Masë pastoze dekorative me pamje të materialeve natyrore për muret e brendshme

Mëso më shumë