SPECIAL


Produktet për qëllime speciale

Për detyra të posaçme në enterier e eksterier kemi krijuar SPECIAL linjën e produkteve për qëllime speciale. Lyerjet hidrofobe e mbrojnë sipërfaqen (gurin, tullën) nga thithja e ujit. Ngjyra për beton që gjendet në shumë nuanca, shërben si mbrojtje dhe dekorim, ndërsa lënda kundër mykut mund të përdoret në kuadër të sistemit për muret e brendshme.

ZGJIDHJET PËR DETYRAT E POSAÇME

LËNDË KUNDËR MYKUT

Kërkoje paletën e produkteve

PROIZVODI ZA GAS BETON BLOKOVE

Kërkoje paletën e produkteve

VESHJE HIDROFOBIKE


BK-STONE

BK-STONE

Llak për guri

Mëso më shumë
BK-AquaPhobe

BK-AquaPhobe

Ngopje pa ngjyrë hidrofob në bazë të silanit dhe siloksanit

Mëso më shumë

NGJYRË PËR BETON


BK-Bet

BK-Bet

Bojë akrilike për beton

Mëso më shumë

LËNDË KUNDËR MYKUT


BK-SaniCid Express

BK-SaniCid Express

Produkti i lëngshëm biocid për heqje efektive të mykut

Mëso më shumë
BK-PoliCid

BK-PoliCid

Lëndë e lëngshme antifungale si suplement për bojërat dispersive të brëndshme

Mëso më shumë
BK-SANICID

BK-SANICID

Koncentruar agjent të lëngshme biocide për mbrojtjendhe trajtimin e mëtejshëm të sipërfaqeve murore të përpunuara me materiale për fasada

Mëso më shumë

PROIZVODI ZA GAS BETON BLOKOVE


BK-BLOCKFIX

BK-BLOCKFIX

Llaç për ndërtim me blloqe prej gazbetoni

Mëso më shumë