Qendrat e përzierjes

Me ndihmën e Bekament MIX sistemit shumë shpejtë dhe thjeshtë mund t’i tonifikoni produktet në numër të madh të nuancave të ndryshme.

Tonifikimi është i mundur sipas modelit, si dhe për cilëndo kartë të ngjyrës.

PRODUKTET
PËR TONIFIKIM

Në kuadër Bekament MIX sistemit mund të tonifikohen këto produkte:

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.