BK – Tape

Shiriti hidroizolues elastik

BK – Tape

PËRDORIMI

Shiriti i përhershëm elastik për hidroizolim në bazë të pëlhurës polipropilenike me mbrotjje alkalike, me mbështjellës kauçuku. Është shumë elastike, i mbulon me përsosuri plasat, ka rezistencë të lartë difuzive ndaj radonit. Iu reziston temperaturave të larta, kripërave, acideve të tretura dhe ujërave alkalike. Përdoret në kombinim me Bekament shtresat hidroizoluese si p.sh. BK-HidroStop 1, BK-HidroStop 2, BK-HidroStop Extra dhe BK-HidoStop Extra 5/5. Shiriti hidroizolues BK-Tape përdoret për mbyllje elastike dhe të përhershme të plasaritjeve nëpër vendet ose këndet e kontaktit, plasaritje nëpër mure dhe sipërfaqe, te gypat kullues nëpër pishina, cisterna dhe dush kabina dhe për lidhjen e sipërfaqeve vertikale dhe horizontale.

MËNYRA E PËRDORIMIT

Shiriti hidroizolues BK-Tape duhet të vendoset në shtresën e parë të lyerjes së freskët hidroizolues dhe të futet fuqishëm nëpër kënde me ndihmën e lopatëzës. Nëse ka mbetur ajër nën shirit, i njëjti duhet të shtypet. Pasi që të forcohet shtresa e parë, vendoset shtresa e dytë nëpër gjithë sipërfaqe, duke përfshirë skajet e shiritit hidroizolues të BK-Tape.

Download: