BK-WOOD PRIMER CLASSIC

Ngjyara bazë për dru

BK-WOOD PRIMER CLASSIC

Kalkulatori i harxhimit

Potrebno Vam je l ovog proizvoda

PËRDORIMI

Eshtë ngjyrë bazë për dru, në bazë të rrëshirave alkidike me pigmente, lëndë mbushëse dhe aditivë. Përdoret si astar në dru para aplikimit të BK-EmajlClassic.

APLIKIMI

sipërfaqja duhet të pastrohet, pjesët e parrafshëta të mbushen me stuko dhe të pastrohen butësisht me letër zmerili para aplikimit të ngjyrës. Para përdorimit, është e nevojshme që së pari të përzieni mirë masën, dhe pastaj ta holloni me hollues të vajit BK-Classic deri në një maksimum prej 5%. Ngjyra aplikohet në 2 shtresa, tharja ndërmjet shtresave 12-24h. Aplikohet me furçë, rul ose armë.

KOHËZGJATJA DHE RUAJTJA

36 muaj në paketimin origjinal. Të ruhet në temperaturën nga +5°C deri +25°C, e mbrojtur nga drita e diellit dhe ngrirja. Data e prodhimit e shtypur në ambalazh.

KONSUMI

93 -125 ml/m2 për shtresën.

PAKETIMI

750 ml