Çka fshihet pas ngjyrës për mure: bekament interior

Çka fshihet pas ngjyrës për mure: bekament interior

Çka fshihet pas ngjyrës për mure: bekament interior

Çka fshihet pas ngjyrës për mure: bekament interior

Jeta moderne nënkupton një qëndrim të gjatë brenda dhe mund të ndikojë ndjeshëm në produktivitetin dhe disponimin tonë.

Nëse doni që ambienti në të cilin jetoni dhe e kaloni pjesën më të madhe të kohës për të rrezatuar ngrohtësi dhe rehati, është e rëndësishme të dini se çfarë qëndron prapa bojës për muret.

Në fillim, ne do t’ju zbulojmë se ngjyrat kanë energji që reflektojnë në hapësirën e jetës dhe me qëllim që ajo të përdoret në mënyrën e duhur, së pari është e nevojshme të përgatisni në mënyrë adekuate muret dhe t’i ktheni ato në pëlhurë pikture për t’i projektuar dëshirat tona dhe duke shprehur emocionet tona.

Bekament INTERIOR

Nëse keni vendosur që këtë pranverë ta kaloni nëpër ndryshime, na ndiqni dhe gjeni motivimin për të krijuar këndin tuaj të ëndrrave.

Ne e kemi krijuar BEKAMENT INTERIOR, një zgjidhje gjithëpërfshirëse e sistemit që përmban produkte për të gjitha fazat e përfundimit të murit të brendshëm: produkte për përgatitjen e murit për suvatim, llaç çimento-gëlqere, përbërës niveli me cilësi të lartë (përbërës zbutës) dhe bojra për muret e brendshme.

Më poshtë do të gjeni një tutorial edukativ që flet për procedurën e instalimit të duhur të sistemeve për muret e brendshme, por edhe për produktet dhe mjetet që përdoren gjatë procesit.

Ju do të njiheni me gjithçka që fshihet pas bojës, domethënë me procedurën e punës që kryhet më shpesh nga kontraktorët – proceset e suvatimit dhe lëmimit. Gjithashtu, do të keni mundësinë të edukoni veten për ato faza të punës që mund t’i kryeni vetë, me ndihmën e imagjinatës ose me ndihmën e njerëzve të dashur e që kanë të bëjnë me përgatitjen e substratit, përzgjedhjen dhe aplikimin e duhur të bojës për muret e brendshme.

 

Ngjyroseni botën tuaj vetë

Duke pasur parasysh frekuencën dhe lehtësinë e zbatimit të dy fazave të fundit – aplikimi i substratit dhe lyerja e mureve, ne duam t’ju sjellim më afër kësaj teme në vazhdim të tekstit.

Në blogun e mëparshëm mund të lexoni se çfarë kuptimesh kanë nuancat të caktuara në periudhat historike dhe çfarë simbolike kanë ato sipas Feng Shui, ndërsa sot po flasim për mënyrën se si fuqia e ngjyrave mund t’ju frymëzojë që të ndiheni si një artist i vërtetë në shtëpinë tuaj, në së paku për disa orë.

Megjithëse tashmë ju kemi thënë se cilat ngjyra janë në trend për vitin 2021, ne duam t’ju kujtojmë se e vetmja zgjedhje me të vërtetë e saktë është ajo që jua pëshpërit zërin juaj i brendshëm. Fuqia është në duart tuaja, prandaj mos hezitoni, por shprehni emocionet dhe fantazitë tuaja dhe pikturojeni mjedisin në të cilin po qëndroni në përputhje me nevojat tuaja. Vetëm në këtë mënyrë do të ndiheni këndshëm dhe rehat në atmosferën e shtëpisë tuaj.

Ne sot vetëm do t’ju motivojmë që t’iu nënshtroheni ndryshimeve.

Vendosja e nënshtresës

Para se të vendosni bojën për muret, është e nevojshme që së pari të lyeni sipërfaqen me një nënshtresë në mënyrë që të barazoni thithjen e murit dhe të përmirësoni ngjitjen e shtresës tjetër, pra të bojës.

Oferta Bekament është e pasur me produkte për qëllime të ndryshme dhe artikujt që ju nevojiten mund t’i gjeni këtu. Rekomandimi ynë është BK – Nënshtresa për muret e brendshme, e cila aplikohet me një rul me fije të gjata ose me spërkatje. Para përdorimit, hollojeni atë me ujë në një raport prej 1: 9, dhe pastaj vendoseni në një shtresë me lëvizje të lehta. Procesi i tharjes zgjat 12 orë.

Zgjedhja e ngjyrës adekuate për muret

Hapi i fundit përfshin zgjedhjen e nuancës së shtresës së fundit. Karta e Bekament nuancave do t’ju lejojë të vendosni lehtësisht për një ngjyrë muri që i përshtatet ndjeshmërisë suaj. Dhe me ndihmën e sistemit Bekament Mix dhe stafit profesional në pikën e shitjes, do të krijohet saktësisht nuanca që keni imagjinuar.

Ngjyra disperzive për muret e brendshme që është paraqitur përmes materialit video i referohet BK-Pol. Fuqia e mirë e mbulimit dhe përshkueshmëria e avullit e karakterizojnë këtë bojë, dhe është gjithashtu rezistente ndaj fshirjes së thatë.

Është e nevojshme që ta përzieni bojën përpara përdorimit duke shtuar 15-20% ujë. Pas kësaj, mund të futeni në fazën e fundit të përfundimit të mureve të brendshme. Vendosni bojën disperzive në dy shtresa të holla në një sipërfaqe të thatë dhe të pastër me një rul ose furçë. Këshilla jonë është që të bëni një pushim prej 4 deri në 6 orë ndërmjet shtresave për t’u tharë.

Në asortimentin tonë mund të gjeni edhe ngjyra tjera cilësore për muret e brendshme BK- GoldBK-CrystalBK-Delux Semi matt, karakteristikat e të cilave u janë përshtatur nevojave të llojllojshme.

Frymëzohuni me jetën, qëndroni të motivuar, të forcuar me nevojën për aksion dhe të inkurajuar me shembujt e atyre të cilët veç më e kanë njohur fuqinë e ngjyrave.

Na bashkangjituni në rrjetet sociale Facebook / Instagram dhe ndani me ne se si kaloi procesi i cili fshehet pas ngjyrave tua për muret.

A ju pëlqeu ky tekst? Ndajeni me miqtë tuaj.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.