Bekament është sponsor i ri gjeneral i emisionit „aksion pune me tamarën“

Bekament është sponsor i ri gjeneral i emisionit „aksion pune me tamarën“

Bekament është sponsor i ri gjeneral i emisionit „aksion pune me tamarën“

Bekament është sponsor i ri gjeneral i emisionit „aksion pune me tamarën“

Bekament është një kompani e njohur e angazhuar në prodhimin e materialeve përfundimtare në ndërtimtari dhe e cila operon me sukses në tregjet e Serbisë dhe rajonit për gati 3 dekada.

Si një kompani me përgjegjësi shoqërore, Bekament vazhdimisht mbështet iniciativa të ndryshme humanitare që synojnë të kujdesen për njerëzit dhe komunitetin në të cilin operon.

Me synim për të kontribuar në mënyrë aktive në realizimin e projekteve që synojnë familjet dhe përmirësimin e kushteve të tyre të jetesës, këtë vit kompania Bekament u bë sponsori i ri i përgjithshëm i një prej serialeve televizivë kombëtar më të shikuar me karakter humanitar “Aksion pune me Tamarën”.

Së bashku me autoren e emisionit Tamara Grujiq dhe anëtarët e tjerë të ekipit, kompania Bekament, përmes këtij sponsorizimi, do të japë kontributin e saj në aksionin e rinovimit të shtëpive të familjeve të rrezikuara sociale, që do t’ju mundësojë atyre kushte më njerëzore të jetesës dhe të sjellë buzëqeshje përsëri në fytyrat e tyre.

Bekament dhe “Aksion pune me Tamarën” po punojnë së bashku për të vazhduar një mision fisnik në të cilin përgjegjësia, njerëzimi dhe solidariteti spikasin si vlera kryesore.

Sezoni i njëmbëdhjetë i shfaqjes u kushtohet familjeve që jetojnë në territorin e Kosovës dhe Metohisë. Transmetimi është planifikuar për në vjeshtë në Prva TV.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.