Bekament fondacioni ka donuar material za ep duga dhe shf sveti sava

Bekament fondacioni ka donuar material za ep duga dhe shf sveti sava

Bekament fondacioni ka donuar material za ep duga dhe shf sveti sava

Bekament fondacioni ka donuar material za ep duga dhe shf sveti sava

Në fillim të korrikut, Fondacioni Bekament realizoi dhurimin e materialeve Bekament për punimet përfundimtare në ndërtimtari me qëllim të përshtatjes së dy institucioneve parashkollore në Arangjelovc “Osmeh” dhe “Duga”.

Gjithashtu, Fondacioni Bekament dhuroi produkte Bekament për muret e brendshme, vendosjen e qeramikës dhe vendosjen e dyshemesë për nevojat e rregullimit të hapësirës së shkollës fillore lokale “Sveti Sava”.

Kompania Bekament dhe Fondacioni Bekament, si institucione me përgjegjësi shoqërore, do të vazhdojnë të ofrojnë mbështetje me punën e tyre humanitare atje ku është më e nevojshme.

Bekament

Fuqia është në duart tona

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.