Çmimi për filantropinë korporative virtus

Çmimi për filantropinë korporative virtus

Çmimi për filantropinë korporative virtus

Çmimi për filantropinë korporative virtus

Kompania Bekament ka fituar çmimin për filantropinë korporative në kategorinë ÇMIMI PËR NDËRMARRJEN E VOGËL E TË MESME.

Në ceremoninë e ndarjes së çmimeve morën pjesë shumë mysafirë, në mesin e të cilëve edhe Meri Brus Uorlik, ambasadorja e SHBA-ve në Serbi, Bozhidar Gjeliq – nënkryetari i Qeverisë së Republikës së Serbisë, Snezhana Kaliçeviq, sekretare shtetërore në Ministrinë e punës dhe çështjeve sociale, Vilijem Infante, koordinatori i përhershëm i KB në Serbi dhe Radovan Jelasheviq, ish guvernatori i Bankës Popullore të Serbisë.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.