Është mbajtur balloja bamirëse belhospice “mbrëmja e oskarëve”

Është mbajtur balloja bamirëse belhospice “mbrëmja e oskarëve”

Është mbajtur balloja bamirëse belhospice “mbrëmja e oskarëve”

Është mbajtur balloja bamirëse belhospice “mbrëmja e oskarëve”

Si një nga sponsorët dhe donatorët e ngjarjes, Bekament ka marrë pjesë në ballon bamirëse BELhospice “Mbrëmja e Oskarëve”, e cila është mbajtur më 30 nëntor në Hotelin Hyatt Regence në Beograd.

Në ballon e sivjetshme, me mbështetjen e mbi 340 përfaqësuesve të sektorit korporativ, trupit diplomatik, përfaqësuesve të sektorit të kulturës, arteve dhe sporteve janë mbledhur gjithsej 131.000 EUR.

Këto mjete do t’i mundësojnë ekipit BELhospice të vazhdojë të ofrojë shërbime falas për pacientët onkologjikë në kushte shtëpiake dhe në Qendrën Ditor të parë Hospis, si edhe për anëtarët e familjeve të tyre në mënyrë që të kapërcejnë më lehtë situatën e vështirë që po e kalojnë.

Për më shumë informacion, ju mund të vizitoni faqen web BelHospice BELhospice dobrotvorni bal “Veče dodele Oskara”

ose faqen Belhospice në Facebook BELhospice Facebook

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.