Excellent sme certifikat

Excellent sme certifikat

Excellent sme certifikat

Excellent sme certifikat

Kompania Banja Komerc Bekament i ka përmbushur të gjitha kriteret e vendosura dhe ka fituar Excellent SME certifikatën nga ana e Odës Ekonomike të Serbisë. Deri te kjo certifikatë arrihet me metodologjinë zyrtare e cila bazohet në vlerësimin me bonitet 6 e më shumë dhe me bonitetin e raportit të shtëpisë së njohur të boniteteve COFACE.

Vlerësimi i boniteteve është rezultat i analizës financiare të afarizmit të ndërmarrjes. Raporti i bonitetit përmban edhe vlerësimin e moralit të pagesës dhe rrezikut të afarizmit me ndërmarrjen, me paraqitjen e paaftësisë së pagesës në periudhë pprej 12 muajve të ardhshëm. Vlefshmëria e certifikatës bazohet në monitorimin e rregullt të shtëpisë boniteteve COFACE. Ndjekja e rregullt e afarizmit të kësaj ndërmarrje e siguron kredibilitetin e saj të aplikuar si në mjedisin vendor, ashtu edhe në atë afarist ndërkombëtar.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.