Kompania dekor lux rreth partneritetit me bekament kompaninë

Kompania dekor lux rreth partneritetit me bekament kompaninë

Kompania dekor lux rreth partneritetit me bekament kompaninë

Kompania dekor lux rreth partneritetit me bekament kompaninë

Milisav Stanojloviq, pronar i ndërmarrjes Dekor Lux nga Ubi, flet për rrugën e zhvillimit dhe suksesin e biznesit të kompanisë së tij, si dhe për partneritetin e suksesshëm afatgjatë me kompaninë Bekament.

“Në Bekament ne kemi gjetur një partner tek i cili gjithmonë mund të mbështetemi në drejtim të cilësisë së shërbimit, cilësisë së mallrave, por unë veçanërisht do të doja të theksoja qëndrimin e punonjësve të kompanisë të cilët janë gjithmonë të gatshëm të përmbushin kërkesat tona,” tha pronari e Dekor Lux.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.