Kompania jonimpex rreth partneritetit me bekament kompaninë

Kompania jonimpex rreth partneritetit me bekament kompaninë

Kompania jonimpex rreth partneritetit me bekament kompaninë

Kompania jonimpex rreth partneritetit me bekament kompaninë

Nenad Mladenoviq dhe Aleksandar Krstoviq, bashkëpronarë të ndërmarrjes Jonimpex nga Smedereva, flasin për sukseset afariste të ndërmarrjes së tyre si dhe për partneritetin afatgjatë të suksesshëm me kompaninë Bekament.

“Bekament dhe ekipi i tij profesional arritën që të imponohen si lider në tregun vendas, jo vetëm në fushën e cilësisë së materialit, por edhe në cilësinë e shërbimeve të ofruara dhe përfitimet e produkteve të saj. Është shumë e rëndësishme që Bekament e ka forcuar markën e saj dhe kështu na e ka bërë më të lehtë komunikimin me klientët dhe afrimin e klientëve me ne. ”

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.