KOMPANIA TEHNOCOLOR MBI PARTNERITETIN ME KOMPANINË BEKAMENT

KOMPANIA TEHNOCOLOR MBI PARTNERITETIN ME KOMPANINË BEKAMENT

KOMPANIA TEHNOCOLOR MBI PARTNERITETIN ME KOMPANINË BEKAMENT

KOMPANIA TEHNOCOLOR MBI PARTNERITETIN ME KOMPANINË BEKAMENT

Dejan Kalleziq, pronari i kompanisë Tehnocolor nga Danilovgradi, flet për rrugën e zhvillimit dhe sukseset e biznesit të kompanisë së vet, si edhe për partneritetin afatgjatë me kompaninë Bekament.

“Historia e suksesshme biznesi ka filluar me takimin me Dejan Çolloviqin. Mbështetja e fortë nga familja e tij ka qenë një motiv shumë i rëndësishëm për zhvillimin e firmës sonë. Kompania Backament është zhvilluar ne kemi përparuar së bashku me të. Jam i sigurt se partneriteti me Bekament do të vazhdojë të zhvillohet në vitet që vijnë.”

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.