MART KOMERC NA FLET PËR PARTNERITETIN ME KOMPANINË BEKAMENT

MART KOMERC NA FLET PËR PARTNERITETIN ME KOMPANINË BEKAMENT

MART KOMERC NA FLET PËR PARTNERITETIN ME KOMPANINË BEKAMENT

MART KOMERC NA FLET PËR PARTNERITETIN ME KOMPANINË BEKAMENT

Martin Petrovski, pronari i kompanisë Mart Komerc nga Shkupi, na flet për një biznes të suksesshëm dhe për partneritetin e gjatë me kompaninë Bekament.

”Ne gëzojmë mbështetje në çdo kohë, pavarësisht nëse bëhet fjalë për shërbime në terren, prezantime produktesh apo konsultime të përgjithshme. Unë besoj se gjatë viteve të ardhshme, bashkëpunimi ynë do të jetë edhe më i fortë.”

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.