Mesazhi i pronarëve dhe themeluesve të kompanisë bekament për të punësuarit

Mesazhi i pronarëve dhe themeluesve të kompanisë bekament për të punësuarit

Mesazhi i pronarëve dhe themeluesve të kompanisë bekament për të punësuarit

Mesazhi i pronarëve dhe themeluesve të kompanisë bekament për të punësuarit

Pasi jemi përballur me sfidat e pandemisë COVID-19 dhe gjendjes së jashtëzakonshme, të cilat kompania Bekament i ka ballafaquar si ekip në mënyrë të organizuar, themeluesit dhe pronarët e kompanisë Bekament u janë drejtuar të punësuarve.

Po ju transmetojmë një pjesë të letrës:

“Megjithëse jemi ballafaquar me rrethana specifike dhe të vështira të punës, ne kemi treguar që mund të mbështetemi tek njëri-tjetri si njerëz dhe si ekip, që e kemi forcën e vërtetë brenda nesh, që mund të jemi të shpejtë dhe fleksibël dhe që dimë se si të përshtatemi dhe të organizohemi në mënyrë adekuate.
Ne duam t’ju falënderojmë për përkushtimin që e keni treguar dhe vazhdoni ta tregoni.
Sot, ne jemi shumë krenarë të themi se jemi të vetëdijshëm që kemi një ekip me shpirt fitimtar, njerëz të vërtetë dhe profesionistë të mëdhenj”.

Në këtë mënyrë, kemi theksuar rëndësinë e bashkimit, guximit, përkushtimit dhe solidaritetit, dmth. të të gjitha atyre vlerave që e përcaktojnë biznesin e kompanisë Bekament.

Bekament
Fuqia është në duart tona

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.