fuqia

kualiteti

guximi

brenga

bekament-bg

PRODUKTET TONA

Bekament portofolin e përbëjnë materialet për përfundimin e punimeve në ndërtimtari, që nënkuptojnë muret e jashtme e të brendshme, izolimin, hidroizolimin dhe qeramikën, materialet zbukuruese (dekori), prodhimet për dru e metal, për mbyllje dhe ngjitje, për suvatim me dorë dhe me makinë si dhe prodhimet për qëllime speciale.

Asortimentin e tij të gjerë me mbi 250 produkte nga kategoritë e përmendura i plasojmë deri te përdoruesit në më shumë se 10 tregje të rajonit dhe Unionit Evropian.

bekaterm-bag bekaterm-bucket
interior-bag interior-bucket
hidro-bag hidro-bucket
ceramic-bag ceramic-bucket
Bekatherm

BEKATHERM

Produktet për muret e jashtme dhe për izolimin

Interior

Interior

Produktet për muret e brendshme

hydro

Hydro

Produktet për hidroizolim

Hydro Ceramic baner

CERAMIC

Produktet për qeramikë

Decor

DÉCOR

Produktet për dekorimin e mureve të brendshme e të jashtme

ProtectArt

ProtectArt

Produktet për dru dhe metal

Sealfix

Sealfix

Produktet për mbyllje dhe ngjitje

Floor

Floor

Produktet për shtrimin e dyshemesë

Classic

Classic

Produktet për suvatim me makinë

Special

Special

Produktet për qëllime speciale

RRETH NGJYRAVE TË BRENDSHME
bekament-logo

BK Pol

Disperzija za unutrašnje zidove

*25 kg ~ 100 m2
*Širok izbor pastelnih nijansi
*Eco friendly

interior-bucket

RRETH NGJYRAVE TË BRENDSHME