BK-NITRO

Nitro hollues për mjetet dhe aksesorët e larjes

BK-NITRO

PËRDORIMI

Përdoret për larjen e veglave / aksesorëve si dhe për largimin e yndyrnave nga sipërfaqet.

AFATI I PËRDORIMIT DHE RUAJTJA

36 muaj në ambalazhin origjinal, larg nga burimi i nxehtësisë dhe rrezet direkte të diellit.

PAKETIMI

500 ml; 900 ml