SPECIAL

VESHJE HIDROFOBIKE


BK-STONE

BK-STONE

Llak për guri

Mëso më shumë
BK-AquaPhobe

BK-AquaPhobe

Ngopje pa ngjyrë hidrofob në bazë të silanit dhe siloksanit

Mëso më shumë