SEALFIX

NGJITËS


BK-ULTRA X CLEAR

BK-ULTRA X CLEAR

Masa universale elastike për ngjitje dhe mbyllje

Mëso më shumë
BK- ULTRA X

BK- ULTRA X

elastik ngjitës / mbyllës

Mëso më shumë
BK-INSTANTFIX

BK-INSTANTFIX

Ngjitës me ndikim të shpejtë

Mëso më shumë
BK-DECOFIX

BK-DECOFIX

NGJITËS MONTAZHI

Mëso më shumë