SEALFIX

SHKUMËS MONTIMI


BK-PUR PREMIUM GUN

BK-PUR PREMIUM GUN

Shkumë poliuretani me ekspansion të vogël për montim – me pistoletë

Mëso më shumë
BK-PUR PREMIUM

BK-PUR PREMIUM

Shkumë poliuretani me ekspansion të vogël për montim

Mëso më shumë
BK-PUR UNIVERSAL GUN

BK-PUR UNIVERSAL GUN

Shkumë poliuretani për montim dhe ngjitje - me pistoletë

Mëso më shumë
BK-PUR UNIVERSAL

BK-PUR UNIVERSAL

Shkumë poliuretani për montim dhe ngjitje

Mëso më shumë