SEALFIX

MASA PËR MBYLLJE


BK-AcrylKit

BK-AcrylKit

MASË AKRILIKE PËR MBYLLJE

Mëso më shumë
BK-SUPERFLEX PU

BK-SUPERFLEX PU

Masë poliuretani për mbyllje dhe ngjitje.

Mëso më shumë
BK-Silicon Universal

BK-Silicon Universal

Masë universale për mbyllje

Mëso më shumë
BK-Silicon NEUTRAL Profi

BK-Silicon NEUTRAL Profi

Masë neutrale silikoni për mbyllje

Mëso më shumë
BK-Silicon Sanitar

BK-Silicon Sanitar

Sanitar në masën e silikonit për mbyllje

Mëso më shumë