Ceramic

NGJITËSI PËR PLLAKAT E QERAMIKËS


SiproFix BK 170 Elastic

SiproFix BK 170 Elastic

Ngjitës me fleksibilitet të lartë për pllaka qeramike dhe graniti për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm

Mëso më shumë
SiproFix BK 160 Super Flex

SiproFix BK 160 Super Flex

Ngjitës fleksibël për pllaka qeramike dhe graniti për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm

Mëso më shumë
SiproFix BK 160 White

SiproFix BK 160 White

Ngjitës fleksibël bardhë për pllaka qeramike dhe graniti për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm

Mëso më shumë
SiproFix BK 155 Rapid White

SiproFix BK 155 Rapid White

Ngjitës i bardhë me karakteristika të tharjes së shpejtë për pllaka qeramike dhe graniti për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

Mëso më shumë
SiproFix BK 110 Flex

SiproFix BK 110 Flex

Allçi për ngjitjen e pllakave të qeramikës për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm.

Mëso më shumë
SiproFix BK 110

SiproFix BK 110

Allçi për ngjitjen e pllakave të qeramikës për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm.

Mëso më shumë
SiproFix BK 90

SiproFix BK 90

Allçi për ngjitjen e pllakave të qeramikës për brendshëm.

Mëso më shumë