Bekatherm

Shtresat


BK-Grund Universal

BK-Grund Universal

Bazë strukturore universale

Mëso më shumë
BK-Acryl

BK-Acryl

BK-Acryl Bazë strukturore për suva akrile dhe bojëra

Mëso më shumë
BK-Ultra Prime

BK-Ultra Prime

Shtresë universale

Mëso më shumë
BK-Grund Silicat

BK-Grund Silicat

Nënshtresë strukturore për suva dhe bojëra prej silikati

Mëso më shumë
BK-Penetrat

BK-Penetrat

Nënshtresë me depërtueshmëri të lartë për sipërfaqe të lidhura dobët

Mëso më shumë
BK-MicroGrund Universal

BK-MicroGrund Universal

Bazë strukturore universale me mikrofibra

Mëso më shumë